Web Analytics Made Easy - Statcounter

بستگی به میزان قناعت عروس و داماد و بودجه آن‌ها، می‌توان چند قلم اصلی جهیزیه شامل تلویزیون، یخچال و فریزر، ماشین لباسشویی، اجاق‌گاز و جاروبرقی را با قیمت‌هایی بین ۹ تا ۵۳ میلیون تومان تهیه کرد.

بنا بر سنتی که از گذشته وجود داشته با فرا رسیدن ماه ربیع‌الاول، تعداد ازدواج‌ها نیز بیش‌تر می‌شود و بسیاری از زوج‌ها به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی می‌کنند که مراسم ازدواج آن‌ها در این ماه انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تأمین جهیزیه و اسباب زندگی نیز یکی از مواردی است که زوج‌ها باید برای آن برنامه‌ریزی کنند. خبری از این روزهای بازار لوازم خانگی دارید؟

برای برآورد هزینه تقریبی جهیزیه، سه دسته کالا را با قیمت‌هایی متفاوت در نظر گرفتیم. دسته‌ای که از قیمت نسبتاً ارزانی برخوردارند، عمدتاً تولید داخل بوده و حداقل‌های لازم را دارند. دسته‌ای که شامل کالاهایی با قیمت متوسط بازار است و در بین آن کالاهای تولید داخل و همچنین کالاهای خارجی یافت می‌شود و نسبت به دسته اول از کارایی و قابلیت‌های بیشتری برخوردارند. دسته آخر نیز کالاهایی که قیمت بالایی نسبت به کالاهای هم‌رده خود داشته، تقریباً همگی خارجی بوده و البته قابلیت‌های مختلفی را نیز در برمی‌گیرند.

از تلویزیون آغاز می‌کنیم؛ یک LED 32 اینچ با قیمت ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان، یک LED هوشمند ۴۳ اینچ با قیمت چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و یک LED هوشمند ۵۵ اینچ با امکانات مختلف و قیمت ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کالاهای منتخب ما بودند. هر چند می‌توان تلویزیون‌هایی با ابعاد بزرگ‌تر و امکانات بیش‌تر نیز پیدا کرد که البته قیمت گران‌تری هم دارند.

یخچال و فریزری ایرانی که ابعادش اندکی کوچک‌تر از حد معمول است، یک میلیون و۷۰۰ هزار تومان قیمت دارد، خرید یک یخچال و فریزر دوقلوی ایرانی نیز ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هزینه دارد. این در حالی است که یخچال‌فریزهای سایدبای‌ساید خارجی قیمت‌های بیش‌تری دارند و برای مثال نمونه مورد نظر ما قیمتی معادل ۲۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان دارد. البته می‌توان یخچال‌های ساید‌بای‌‌ساید را با قیمت‌هایی کم‌تر نیز پیدا کرد، همچنان که نمونه‌های بسیار گران‌تری نیز در بازار موجود است.

ماشین لباس‌شویی‌های موجود در بازار نیز نمونه‌های مختلف ایرانی و خارجی را شامل می‌شود. یک ماشین لباس‌شویی ایرانی ۶ کیلوگرمی سه میلیون و ۸۷۵ هزار تومان قیمت دارد. یک ماشین لباس‌شویی خارجی هشت کیلوگرمی از قیمتی معادل هفت میلیون و ۶۵۰ هزار تومان برخوردار است و یک نمونه خارجی دیگر با همین ظرفیت و قابلیت‌های بیش‌تر ۱۳ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان برای عروس و داماد آب می‌خورد.

اجاق گاز یکی از اقلام نسبتاً ارزان جهیزیه است که از نوع رومیزی سه‌شعله با قیمت ۵۹۰ هزار تومان تا نمونه ایرانی فردار با قیمت یک میلیون و۹۵۰ هزار تومان و نمونه خارجی با دو فر و قیمت چهار میلیون و ۶۵۰ هزار تومان را شامل می‌شود.

جاروبرقی‌های خارجی نیز شامل مواردی از نوع سطلی با قیمت ۸۵۰ هزار تومان و نمونه‌های جدیدتر با قیمت یک میلیون و ۵۵ هزار تومان و ۲ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان است.

اگر عروس و داماد بخواهند یک تخته فرش ماشینی ۱۲ متری در خانه خود داشته باشند، باید بین سه میلیون و ۸۳۰ هزار تومان تا چهار میلیون و ۶۸۰ هزار تومان برای آن هزینه کنند. هر چند می‌توان انواع دیگر فرش را با قیمتی نازل‌تر و همچنین مواردی گران‌تر را در بین انواع دست‌بافت آن جست‌وجو کرد.

یک دست مبل هفت نفره ایرانی، پنج میلیون و ۷۵۵ هزار تومان قیمت دارد و نمونه‌های خارجی قیمت‌هایی حدود ۱۰ میلیون تومان را شامل می‌شود. البته می‌توان مبل‌های ایرانی که اندکی ارزان‌تر باشد و مبل‌هایی با قیمت‌های بسیار بیشتر را نیز در بازار یافت.

سرویس ظروف چینی ۱۰۲ پارچه ایرانی یک میلیون و ۱۴۰ هزار تومان و ۱۲۱ پارچه ایرانی نیز سه میلیون و ۷۰۰هزار تومان قیمت دارد. همچنین سرویس قابلمه و تابه از ۲۵۵ هزار تومان تا یک میلیون و ۶۶۰ هزار تومان در بازار پیدا می‌شود.

اگر تنها تلویزیون، یخچال و فریزر، ماشین لباسشویی، اجاق‌گاز و جاروبرقی را در نظر بگیریم؛ در صورتی که بخواهیم تمام اقلام را با رویکرد اقتصادی و صرف ‌هزینه اندک خریداری کنیم به عدد ۹ میلیون و ۲۱۵ هزار تومان می‌رسیم. برای خرید همین اقلام از نوع متوسط باید ۲۱ میلیون و ۵۵۵ هزار تومان هزینه کنیم. خرید نمونه گران‌تر همین اقلام با رویکرد دست‌ و دل بازانه نیز ۵۳ میلیون و ۵۹۰ هزار تومان هزینه دارد.

مشخص است که این هزینه، تمام جهیزیه مورد نیاز عروس و داماد را برای اینکه بتوانند در خانه مستقل خود زندگی کنند در بر نمی‌گیرد و موارد بسیاری در این محاسبه منظور نشده است. همچنین تمام قیمت‌های یادشده با تقریب کم‌تر از پنج‌هزار تومان گرد شده‌اند.

برآوردهای مسعود موسوی، کارشناس لوازم خانگی قدری متفاوت است؛ وی می‌گوید: یخچال سایدبای‌ساید خارجی تا ۶۰ میلیون تومان نیز در بازار موجود است و یخچال و ‌فریزر معمولی خارجی در حدود هشت میلیون تومان نیز در بازار پیدا می‌شود. اکنون برای یک جهیزیه با قیمت متوسط که شامل ماشین لباس‌شویی، یخچال سایدبای‌ساید، ماشین ظرفشویی، جارو برقی و تلویزیون است، به‌طور متوسط باید ۵۰ میلیون تومان هزینه کرد. البته اگر قیمت‌های کم‌تری مد نظر باشد، می‌توان از نمونه‌های ایرانی استفاده کرد و برای همان اقلام یاد شده حدود ۲۵ میلیون تومان هزینه کرد.

موسوی درباره وضعیت بازار لوازم خانگی می‌گوید: اکنون خرید و فروش کم‌ شده و بازار کساد است. می‌توان گفت که وضعیت در چند ماه گذشته بدتر شده است. بازار لوزام خانگی نسبت به تابستان نیز دچار رکود بیشتری شده است. قیمت‌ها در این بازار همچنان نوسان دارد، اما نوسان نسبت به ماه‌های قبل که نوسانات نرخ ارز بیش‌تر بود، قدری کاهش یافته است. (ایرنا)

منبع: ساتین

کلیدواژه: اخبار لوازم خانگی جهیزیه عروس راهنمای خرید قیمت لوازم خانگی قیمت لوازم خانگی ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۲۲۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

  وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.   علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.   وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.   توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.   علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.   وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.   حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.   وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.   اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری   علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.   وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • تولید نان کامل در ۱۵ واحد نانوایی در استان زنجان
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • رونمایی از شاسی بلند جدید چری با آخرین تکنولوژی‌های جهان
  • سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز یا سیگنال فارکس؟
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • اهدا جهیزیه به نوعروسان کهگیلویه
  • مصوبات کمیسیون‌ها درباره اسقاط خودرو و قیمت‌گذاری آرد و نان